Δικτυωτά Ρολά Ασφαλείας και που χρησιμεύουν

Τα δικτυωτά ρολά ασφάλειας είναι τα κλασικά ή παραδοσιακά ρολά ασφάλειας που προορίζονται ως επί το πλείστων για καταστήματα και επιχειρήσεις. Αποτελούνται από μεταλλικές βέργες, που διασταυρώνονται και δημιουργούν ανοίγματα σε σχήμα ρόμβου που λέγονται μάτια. Τα μάτια είναι διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη (μικρό μεσαίο ή μεγάλο μάτι) έτσι ώστε να μπορέσετε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Ακόμη λόγω της καθολικής τους χρήσης καλύπτουν σχεδόν όλες τις αρχιτεκτονικές ανάγκες της επιχείρησής σας. Για παράδειγμα μπορείτε να επιλέξετε να βάψετε τα δικτυωτά ρολά ασφαλείας σας σε οποιοδήποτε χρώμα σας ταιριάζει για να τους προσδώσετε επιπλέον κομψότητα. Η βαφή γίνεται με χρώματα RAL ηλεκτροστατικής πολυεστερικής πούδρας.

Τι είδη δικτυωτά ρολά ασφαλείας μπορείτε να βρείτε στην αγορά? Μα φυσικά χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα με μπουτόν ή και τηλεχειρισμό. Τα χειροκίνητα δικτυωτά ρολά ασφαλείας έχουν μηχανισμό που κυλάνε πάνω-κάτω. Αν το χειρίζεστε χειροκίνητα, απλά χρησιμοποιείτε ένα κλειδί για να τα κλειδώσετε ή να τα ξεκλειδώσετε και να τα σηκώσετε ή να τα τραβήξετε χρησιμοποιώντας την παρεχόμενη λαβή. Αυτό το είδος δικτυωτών ρολών ασφαλείας είναι μια εύκολη επιλογή αν έχετε χαμηλό προϋπολογισμό και εάν σας ενδιαφέρει η απίστευτα μικρή συντήρηση.

Τα ηλεκτροκίνητα με μπουτόν ή και τηλεχειρισμό δικτυωτά ρολά ασφαλείας διαθέτουν ένα μικρό κινητήρα που ελέγχει τη λειτουργία τους. Ο κινητήρας ενεργοποιείται από ένα απλό τηλεχειριστήριο που είναι κωδικοποιημένο έτσι ώστε να ανοίγει μόνο τα ρολά δικά σας ρολά ασφαλείας ή ένα μπουτόν. Ο κώδικας σημαίνει επίσης ότι κάποιος άλλος με τηλεχειριστήριο δεν μπορεί να έρθει απλά και να ανοίξει την πόρτα σας, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε καθόλου για την ασφάλεια.

Οι κινητήρες που χρησιμοποιούνται στα ηλεκτροκίνητα με μπουτόν ή και τηλεχειρισμό δικτυωτά ρολά ασφαλείας είναι πολύ αξιόπιστοι και δεν απαιτούν πάρα πολύ συντήρηση. Τα ηλεκτροκίνητα με μπουτόν ή και τηλεχειρισμό δικτυωτά ρολά ασφαλείας είναι δημοφιλή λόγω της πρόσθετης ευκολίας που προσφέρουν – μπορείτε να τα ανοίξετε και να τα κλείσετε εύκολα και με σωστό τρόπο. Φυσικά, μπορούν να λειτουργήσουν και χειροκίνητα αν χρειαστεί, έτσι ώστε να έχετε πάντα πρόσβαση στο κατάστημά σας!

Μπερδευτήκατε σχετικά με το ποιες είναι οι ανάγκες και τι ρολλά ακριβώς πρέπει να διαλέξετε; εάν τα δικτυωτά ρολά ασφαλείας είναι για εσάς; Μη διστάσετε να επισκεφθείτε τα ρολά Δημήτρης Μενούνος και να τους ζητήσετε να αξιολογήσουν τις ανάγκες της επιχείρησής σας σε ρολά ασφαλείας και να μάθετε και περισσότερα για το κόστος και τις τιμές τους.

Γενικότερα ανάμεσα στα διάφορα ρολά ασφαλείας, τα δικτυωτά ρολά είναι τα φθηνότερα.  Σε τι χρησιμεύουν όμως και σε τι διαφοροποιούνται από όλα τα άλλα; Τα δικτυωτά ρολά ασφαλείας σας προστατεύουν εμποδίζοντας τη πρόσβαση των κλεφτών στη βιτρίνα ή στην είσοδο της επιχείρησής σας. Το μεγάλο τους πλεονέκτημα όμως είναι ότι επιτρέπουν σε υποψήφιους πελάτες να δουν πολύ καλά τη βιτρίνα σας ακόμα και όταν είστε κλειστοί. Η οπτική επαφή που έχουν είναι πεντακάθαρη από οποιαδήποτε απόσταση και γωνία.

Άρα για να αποφασίσετε αν τα δικτυωτά ρολά ασφαλείας είναι τα κατάλληλα για εσάς θα πρέπει πρώτα να αποφασίσετε το ρόλο που παίζει η ορατότητα της βιτρίνας για την επιτυχία των πωλήσεών σας. Αν είναι πολύ σημαντικό ο υποψήφιος πελάτης να σας βλέπει όλο το 24ωρο, τότε μάλλον θα πρέπει να επιλέξετε τα δικτυωτά ρολά ασφάλειας. Μη παίρνετε αψήφιστα την τοποθέτηση ρολών ασφαλείας. Τα πλεονεκτήματά τους είναι πολλά όσον αφορά την προστασία, την ασφάλεια αλλά και την αξία της επιχείρησής σας. Να θυμάστε, ότι ανεξάρτητα από το είδος της επιχείρησης σας, τα κατάλληλα ρολά ασφαλείας είναι εκεί έξω και σας περιμένουν!